แนะนำบริษัท Company introduction

ระบบกล้องวงจรปิดเพื่อความปลอดภัยในบ้าน(English Translation below)

 Company Introduction English PPT

 เอกสารแนะนำบริษัท (ภาษาไทย)

 Reference site ตัวอย่างผลงาน

บริษัท วาตาชิ เอนจิเนียริ่ง จำกัด (Watashi) เราคือ ผู้นำและผู้วางรากฐานให้กับวงการระบบรักษาความปลอดภัยของประเทศไทยมาแล้วกว่า 20 ปี ทั้งยังเป็นผู้จัดจำหน่ายสินค้าที่มีคุณภาพและผู้พัฒนาเทคโนโลยีอุปกรณ์รักษาความปลอดภัยให้ทันสมัย ให้คนไทยได้รับความปลอดภัยสูงสุด

ด้วยทีมผู้เชี่ยวชาญและนักวิจัยมืออาชีพที่พร้อมพัฒนาเทคโนโลยีความปลอดภัยอย่างไม่หยุดยั้ง เพื่อให้มีประสิทธิภาพและตอบโจทย์ผู้บริโภคทั้งในไทยและอาเซียนให้มากยิ่งขึ้น ยิ่งไปกว่านั้น วาตาชิยังมีศูนย์บริการที่มีคุณภาพ สินค้าที่ได้มาตรฐานสากล บริการติดตั้งที่สะดวกรวดเร็ว และ Call Center 1795 ตลอด 24 ชั่วโมง

ด้วยสิ่งเหล่านี้ วาตาชิ เอนจิเนียริ่ง จึงเป็นผู้นำด้านอุปกรณ์รักษาความปลอดภัยรายใหญ่ของประเทศไทย ที่ทุกคนต่างมั่นใจและวางใจในสินค้าและบริการที่ได้มาตรฐานระดับโลก ด้วยเทคโนโลยีที่ทันสมัย การบริการที่รวดเร็วและเชื่อถือได้ ในราคาที่คุ้มค่าและคู่ควร

 

Watashi was founded by TCT Group, a leading company in IT solutions. The company inherited the spirit of innovation and technology leadership, bringing to market security products of the highest quality and reliability. 

Innovation is also a core in our company. We are one of the first to introduce integration alarm and camera system, which has given reassurance to millions of home and business owners across Thailand.

With developments and new products being released on a regular basis, Watashi has the solutions to your security needs.  All of our products come with Watashi’s guarantee and 24/7 support whenever you’re in need of assistance.

Since our inception, we’ve grown to become one of the leading Thai security solutions companies, placing Watashi close to homes and businesses all across the country.